Architecten

Residentiële architecten

Residentiële architecten

Een woning bouwen of verbouwen? Een architect helpt je jouw droomhuis effectief te realiseren. Maar niet elke architect past bij elke klant. Snuister door de portfolio's van de ontwerpers en maak kennis met hun realisaties. Zo ben je zeker dat ze jouw verlangens en wensen kunnen realiseren en verrijken.
Interieurarchitecten

Interieurarchitecten

Een binnenhuisarchitect geeft vorm aan je interieur. Hij zal eerst goed luisteren naar jouw wensen. Vervolgens zal hij de ruimtes analyseren en creatieve ideeën met jou delen wat betreft indeling, kleur, materiaal, verlichting, ... Na overleg kan een ontwerp worden opgesteld en gerealiseerd.

Is je binnenhuisinrichting aan een opknapbeurt toe? Wil je een loft interieur creëren? Voor de totaalinrichting van je ruimte ga je best even langs bij een interieurarchitect die je verder helpt met je binnenhuisinrichting.

Tuin- en landschapsarchitecten

Tuin- en landschapsarchitecten

Een tuinarchitect helpt je bij het realiseren van jouw droomtuin. Een romantische tuin of een oase van rust in de stad, de aanleg van een zwemvijver, ... Van ontwerp tot inrichting. Voor het ultieme buitengevoel ga je best te rade bij een tuinarchitect. Een landschapsarchitect is gespecialiseerd in parken, landschappen en andere groene zones.

Tuinontwerp ideeën nodig? Blader dan zeker eens door de portfolio's van deze vakmannen, inspiratie verzekerd!

Niet-residentiële architecten

Niet-residentiële architecten

Een niet-residentiële of utilitaire architect is gespecialiseerd in ontwerp en uitvoering van utiliteitsgebouwen en zaken die daarmee geassocieerd zijn. Utiliteitsbouw omvat niet-residentiële gebouwen zoals commerciële en openbare gebouwen, maar zeker ook loodsen, handelspanden en landbouwgebouwen. Vaak spreken we hier over complexe constructies en bouwtechnieken waar specifieke vakkennis voor vereist is, en er ook beroep gedaan wordt op een ingenieur-architect.