Architecten

Residentiële architecten

Residentiële architecten

Een woning bouwen of verbouwen? Een architect helpt je jouw droomhuis effectief te realiseren. Maar niet elke architect past bij elke klant. Snuister door de portfolio's van de ontwerpers en maak kennis met hun realisaties. Zo ben je zeker dat ze jouw verlangens en wensen kunnen realiseren én zelf verrijken.

Interieurarchitecten

Interieurarchitecten

Een binnenhuisarchitect geeft vorm aan je interieur. Hij zal eerst goed luisteren naar jouw wensen. Vervolgens zal hij de ruimtes analyseren en creatieve ideeën met jou delen wat betreft indeling, kleur, materiaal, verlichting … Na overleg kan een ontwerp worden opgesteld en gerealiseerd.

Tuin- en landschapsarchitecten

Tuin- en landschapsarchitecten

Een tuinarchitect helpt je bij het realiseren van jouw droomtuin. Een romantische tuin of een oase van rust in de stad, de aanleg van een zwemvijver… Van ontwerp tot inrichting. Voor het ultieme buitengevoel ga je best te rade bij een tuinarchitect. Een landschapsarchitect is gespecialiseerd in parken, landschappen en andere groene zones.

Niet-residentiële architecten

Niet-residentiële architecten

Een niet-residentiële of utilitaire architect is gespecialiseerd in ontwerp en uitvoering van utilileitsgebouwen en zaken die daarmee geassocieerd zijn. Utiliteitsbouw omvat niet-residentiële gebouwen zoals commerciële en openbare gebouwen. Vaak spreken we hier over complexe constructies en bouwtechnieken waar specifieke vakkennis voor vereist is, en er ook beroep gedaan wordt op een ingenieur-architect.