De Bouwvia zoekmachine

Wie zijn we?

Bouwvia is dé digitale oplossing voor het vinden van de juiste vakman in de bouwsector. Als een eenvoudig en intuïtief online platform brengt het particulieren met bouwplannen in contact met professionele vakmannen die hen bij de uitvoering van hun bouwplannen kunnen bijstaan.

Op dit online platform biedt Bouwvia een database van professionals aan om de weg naar de juiste vakman eenvoudig te vinden. Professionals zijn aannemers, dienstverleners of handelaars uit het hele land die zich aanbieden om ieders bouwbehoeften te helpen vervullen. Naast een uitgebreid aanbod van professionals biedt Bouwvia een scala van diensten en tools aan om het hele bouwproces te ondersteunen in al haar aspecten en de zoektocht naar een goede match tussen vraag en aanbod eenvoudig op elkaar af te stemmen. Voor extra geruststelling geeft het beoordelings- en ratingsysteem feedback over de uitgevoerde werken. Professionals zijn onafhankelijke aannemers en handelen steeds in eigen naam en treden nooit op voor Bouwvia. Het Bouwvia platform is een facilitator die functionaliteiten aanbiedt om contact met vakmannen te vergemakkelijken.

makedeal1

Hoe werkt het?

  • checkedBouwvia heeft een uitgebreide databank met aannemers, bouwbedrijven, dienstverleners en bouwhandels.
  • checkedGebruik de Bouwvia zoekmachine om de juiste vakman te vinden voor je bouw- of renovatieproject.
  • checkedVia de handige categorieënlijst of zoekbalk ga je gericht op zoek.
  • checkedHet unieke algoritme is zo ontwikkeld dat je heel snel relevante zoekresultaten krijgt.
  • checkedJe maakt kennis met de professionals via hun bedrijfsprofiel inclusief portfolio en projecten. Daar vind je alle contactinformatie zoals contactgegevens, openingsuren, maar ook specialisaties, promo's, klantbeoordelingen, ...
  • checkedLaat je inspireren door hun werk aan de hand van foto's van projecten.