Veelgestelde vragen van vakmannen - De kracht van Bouwvia

Hoe werkt het?

De particuliere (ver)bouwer gebruikt de Bouwvia zoekmachine om de juiste vakman te vinden voor zijn project. Met een eigen bedrijfspagina, portfolio, bijbehorende webruimte en tal van tools kan je jouw bedrijf succesvol promoten op ons bouwplatform.

Wat zijn de voordelen als ik registreer bij Bouwvia?

Het platform is ontworpen om de verkoop van je product(en) of dienst(en) te stimuleren. Bouwvia helpt bedrijven op te vallen en zo in contact te komen met potentiële klanten.

  • Je bereikt een breed publiek. Het is een mooie kans om nieuwe klanten te werven.
  • Bouwvia is een gratis marketingtool. Een eigen website wordt zo goed als overbodig.
  • Je krijgt een uniek webadres (www.bouwvia.be/bedrijfsnaam)
  • Je kan zelf enkele voorwaarden stellen naar klanten zodat je geen talloze en/of nutteloze offerteaanvragen krijgt.
  • Je bent beter vindbaar in Google en andere zoekmachines door de automatische SEO (Search Engine Optimalisation) aanpak van Bouwvia.
  • Genereer meer en betere leads. Particulieren kunnen rechtstreeks en zonder kost (voor hen noch voor jou) offertes aanvragen bij jou.

Wat kost een vermelding op Bouwvia?

De basisvermelding bij Bouwvia is tot heden volledig GRATIS. Alle functionaliteiten zijn inbegrepen om een uitgewerkt profiel aan te maken en te bewerken, zonder verborgen kosten. Wie zijn bedrijf in de kijker wil plaatsen, kan gebruik maken van onze adverteermogelijkheden. Hiervoor wordt een publiciteitskost aangerekend.

Welke bedrijven zijn te vinden op Bouwvia?

Bouwvia heeft een uitgebreid aanbod aan vakmannen, bouwbedrijven, dienstverleners en bouwhandels. Kortom, alles wat met bouw te maken heeft. Bedrijven kunnen gevonden worden rechtstreeks via de zoekmachine of via de categorieën.

Wat is Eco-modus?

Architecten, aannemers, vakmannen die ontwerpen en/of (ver)bouwen met milieuvriendelijke materialen en technieken kunnen de optie van eco-label aankruisen. Duurzaam en energiezuinig bouwen is de sleutel naar een groenere leefwereld. Meer aandacht voor het gebruik van lokale en hernieuwbare bouwmaterialen zal de uiteindelijke impact op onze leefwereld drastisch verminderen.

Bouwvia volgt deze filosofie en wil dit actief gaan stimuleren. Meer info vind je op Ecologisch met Bouwvia.