Keuringen en attesten

Zoekterm

Locatie

255075100kmAlle
3500

Type

Bedrijfscriteria

Grootte bedrijf

Filters
Sorteren

Keuringen en attesten in Hasselt

Op zoek naar een betrouwbare aannemer voor keuringen en attesten? Dan ben je bij Bouwvia.be aan het juiste adres. Wij zijn dé online marktplaats waar particulieren gemakkelijk en snel de juiste aannemer kunnen vinden voor al hun bouw- en renovatieprojecten. Of het nu gaat om het keuren van een installatie, het controleren van de veiligheid of het naleven van milieuvoorschriften, onze erkende keuringsorganismen staan voor je klaar.

Wettelijke verplichtingen bij bouw en renovatie

Bij de bouw of renovatie van een woning komen heel wat wettelijke verplichtingen kijken. Zo ben je als eigenaar of huurder verantwoordelijk voor de veiligheid en kwaliteit van je woning. Om hieraan te voldoen, dien je een aantal keuringen te laten uitvoeren. Dit is niet alleen belangrijk voor je eigen veiligheid en die van je gezin, maar ook om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen.

Keuring van installaties

Een van de belangrijkste keuringen bij bouw en renovatie is de keuring van installaties. Hierbij wordt gecontroleerd of al je elektrische, gas- en waterinstallaties voldoen aan de wettelijke normen. Denk bijvoorbeeld aan de elektrische installatie, de gasleidingen en de waterleidingen. Een erkend keuringsorganisme zal deze installaties grondig inspecteren en eventuele gebreken of tekortkomingen opsporen.

Veiligheidskeuringen

Naast de keuring van installaties zijn er ook veiligheidskeuringen die verplicht zijn bij bouw en renovatie. Hierbij wordt gecontroleerd of de woning voldoet aan de veiligheidsvoorschriften op het gebied van brandveiligheid, inbraakpreventie en ventilatie. Een erkend keuringsorganisme zal de woning beoordelen op basis van verschillende parameters en je adviseren over eventuele verbeteringen.

Milieuvoorschriften

Ook op het gebied van milieu zijn er een aantal keuringen die verplicht zijn bij bouw en renovatie. Zo moet je bijvoorbeeld een EPB-keuring laten uitvoeren om de energieprestatie van je woning te meten. Daarnaast zijn er ook keuringen voor de opslag van mazout, de aanwezigheid van asbest en de controle van de riolering. Een erkend keuringsorganisme zal deze keuringen uitvoeren en je informeren over de eventuele maatregelen die genomen moeten worden om aan de milieuvoorschriften te voldoen.

Vind de juiste aannemer via Bouwvia.be

Het vinden van een betrouwbare aannemer voor keuringen en attesten kan een tijdrovende klus zijn. Gelukkig maakt Bouwvia.be het je gemakkelijk. Onze website is speciaal ontworpen om particulieren en aannemers met elkaar in contact te brengen. Op onze categoriepagina voor keuringen en attesten vind je een overzicht van erkende keuringsorganismen die gespecialiseerd zijn in verschillende soorten keuringen. Je kan eenvoudig filteren op locatie, prijs en beoordelingen van andere gebruikers. Zo vind je snel en gemakkelijk de juiste aannemer voor jouw project.

Waarom kiezen voor Bouwvia.be?

Bouwvia.be is niet zomaar een online marktplaats voor bouw- en renovatieprojecten. Wij bieden een uniek platform waar particulieren en aannemers elkaar kunnen vinden en samenwerken. Wij hebben geen eigen producten of diensten, maar enkel een overzicht van betrouwbare aannemers die gespecialiseerd zijn in verschillende categorieën. Hierdoor kunnen wij onafhankelijk advies geven en garanderen wij een transparante en objectieve selectie van aannemers.

Kies voor Bouwvia.be en maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van erkende keuringsorganismen. Zo ben je verzekerd van een professionele en kwalitatieve dienstverlening en kan je met een gerust hart verder met je bouw- of renovatieproject.

Er werden 25 resultaten gevonden
Sorteren op:
Gekozen filters:75km rond 3500×
Wis alle filters
Zonhoven - 8km
Zonhoven - 8km
Bilzen - 15km
(1)
Houthalen - 15km
(3)
Houthalen-Helch... - 15km
(12)
Beringen - 20km
(1)
Beringen - 21km
Genk - 22km
Olmen - 31km
(6)
Bree - 38km
(1)
Bree - 38km
(2)
Veerle - 41km
(23)
Items per pagina: