Terras en tuin

Afsluitingen

Afsluitingen

Naast de bescherming van je privacy, kan een afsluiting of hekken ook een andere functionaliteit hebben. Ga je voor een volledig dichte omheining of geniet je liever van wat doorzicht? Hou bovendien ook rekening met de duurzaamheid van het gebruikte materiaal en het onderhoud ervan.

Terras en oprit

Terras en oprit

De aansluiting tussen je woning en tuin draagt bij tot het uiterlijk van je exterieur. Voor de aanleg van een oprit en terras zijn er verschillende materialen voorhanden, zoals: tegels, klinkers, hout en natuursteen. Bij het maken van je keuze is het belangrijk dat je naast het decoratieve aspect ook rekening houdt met onder andere de stevigheid en onderhoudsvriendelijkheid van het materiaal.

Tuinwerken

Tuinwerken

Hou je van een kleurrijke tuin gevuld met bloemen en planten of kies je liever voor het gemak van een onderhoudsvriendelijke tuin? Er zijn vele mogelijkheden om van je tuin een droomtuin te maken.

Vijvers

Vijvers

Breng een stukje paradijs in je tuin door het plaatsen van een vijver. Gaat je voorkeur uit naar een plantenvijver of geniet je eerder van de onderwaterpracht van vissen? Hou je van zwemmen in een natuurlijke omgeving, dan kan je een ecologische zwemvijver aanleggen. Een groot voordeel is dat een vijver zich grotendeels zelf onderhoudt.