Restauratie meubilair en schrijnwerk

Zoekterm

Locatie

255075100kmAlle
3500

Type

Bedrijfscriteria

Grootte bedrijf

Filters
Sorteren

Restauratie meubilair en schrijnwerk in Hasselt

Ben je op zoek naar een professionele en ambachtelijke manier om je meubilair en schrijnwerk op te frissen of te restaureren? Dan ben je bij Bouwvia.be aan het juiste adres. Ons platform biedt een overzicht van aannemers gespecialiseerd in restauratie van meubilair en schrijnwerk, die jouw oude meubels nieuw leven kunnen inblazen.

Onze aannemers zijn experts op het gebied van antiek meubilair herstellen, meubelrenovatie en meubelrestauratie. Heb je een vintage zetel op de kop getikt en wil je deze opwaarderen? Of wil je de bestaande lak van die donkere houten trap verwijderen en vervolgens naar smaak herkleuren? Onze aannemers staan voor je klaar met hun vakmanschap en jarenlange ervaring.

Het opknappen van antiek meubilair vereist specifieke kennis en vaardigheden. Onze aannemers hebben een passie voor het restaureren van oud meubilair en gaan met veel zorg te werk. Zo kunnen ze beschadigingen herstellen, hout snijden en vlechten, en oude laklagen verwijderen en vernieuwen. Na de restauratie ziet je meubel er weer uit als nieuw en behoudt het zijn authentieke karakter.

Onze aannemers zijn ook gespecialiseerd in het opfrissen van meubels en schrijnwerk. Heb je een oude stoel die toe is aan een opknapbeurt? Onze aannemers zorgen ervoor dat je stoel weer stevig en comfortabel is. Ze kunnen ook vlechten en reparaties uitvoeren, zodat je meubel er weer als nieuw uitziet.

Je kunt bij Bouwvia.be terecht voor verschillende diensten op het gebied van meubelrestauratie en -opfrissing. Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van antieke meubels, het opknappen van vintage meubels, het vernieuwen van beschadigde schrijnwerk en het vlechten van stoelen. Onze aannemers hebben een ruime expertise en kunnen jouw meubels weer in topconditie brengen.

Bij Bouwvia.be hoef je niet zelf op zoek te gaan naar de juiste aannemer. Wij hebben alle gespecialiseerde aannemers op één platform verzameld, zodat jij gemakkelijk en snel de juiste vakman kunt vinden. Onze categoriepagina voor restauratie van meubilair en schrijnwerk biedt een overzicht van alle aannemers die deze diensten aanbieden. Zo kun je gericht zoeken naar de juiste professional voor jouw specifieke wensen en behoeften.

Onze aannemers zijn verspreid over heel België, dus er is altijd wel een vakman bij jou in de buurt. Je kunt gemakkelijk contact opnemen met de aannemer van jouw keuze voor meer informatie of een offerte op maat. Bij Bouwvia.be staat persoonlijk contact en kwaliteit voorop, dus je kunt rekenen op een professionele en klantgerichte service.

Kortom, ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren aannemer voor de restauratie of opfrissing van jouw meubilair en schrijnwerk? Neem dan een kijkje op Bouwvia.be en ontdek ons uitgebreide aanbod van gespecialiseerde aannemers. Vertrouw op hun vakmanschap en laat je meubels weer stralen als vanouds.

Er werden 9 resultaten gevonden
Sorteren op:
Gekozen filters:75km rond 3500×
Wis alle filters
Heusden-Zolder - 11km
(1)
Hoeselt - 17km
Nieuwerkerken - 18km
Lanaken - 37km
(2)
Dilsen - 41km
(6)
Dilsen-Stokkem - 44km
Bierbeek - 63km
(2)
Turnhout - 64km
(3)
Heist op den berg - 69km
(2)
Items per pagina: