Reiniging en opkuis

Industriële reiniging

Industriële reiniging

Het reinigen van installaties en machines, het preventief onderhoud van productielijnen, het schoonmaken van bepaalde faciliteiten behoren tot enkele van de vele activiteiten van een industrieel reinigingsbedrijf. Door middel van geavanceerde reinigingstechnieken zoals bv chemische reiniging en dieptereiniging, de nodige knowhow en veiligheid zorgt men er mede voor dat er efficiënter gewerkt kan worden.
Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

Ongedierte is een veelvoorkomend probleem. Vooral woningen die in een bosrijke omgeving of aan water liggen, hebben er vaak last van. Muizen en ratten, maar ook bijen, mieren en andere insecten vinden hun weg via naden en kieren in je woning. Indien preventieve maatregelen niet helpen, is effectieve nestpreventie noodzakelijk. Hiervoor kan je beroep op een ongediertebestrijder voor een efficiënte aanpak.
Ramenwassers

Ramenwassers

Zelf ramen wassen op hoogte is gevaarlijk. Je wilt echter wel dat ze er steeds spic en span uitzien. Een ramenwasser is volledig uitgerust om veilig de ramen van je woning of je bedrijf te laten stralen. Het reinigen van zonnepanelen en dergelijke behoort vaak ook tot de activiteiten van de glazenwasser.
Schoonmaak woning en kantoor

Schoonmaak woning en kantoor

Geen tijd of zin om je bezig te houden met de periodieke schoonmaak van je woning? Je wil steeds een proper kantoor voor je medewerkers en je klanten op ieder moment professioneel kunnen ontvangen? Een schoonmaakbedrijf verlost je van deze beslommeringen. Op die manier kan je je voor honderd procent richten op je business.
Specifieke reiniging

Specifieke reiniging

Heb je schade opgelopen na een brand? Krijg je die smerige vlekken niet meer uit het tapijt? Hebben vandalen je muren beklad met graffiti? In dergelijke gevallen onderneem je best niks zelf, maar laat je de opkuis, reiniging en ontsmetting verzorgen door een gespecialiseerd bedrijf. Er zijn verschillende technieken zoals nevelstralen, zandstralen, chemische reiniging, dieptereiniging, ...