Tankreiniging en Tanksanering

Zoekterm

Locatie

255075100kmAlle
9000

Bedrijfscriteria

Grootte bedrijf

Filters
Sorteren

Tankreiniging en Tanksanering in Gent

Is jouw mazouttank aan vervanging toe? Of ben je van plan om je gastank te verwijderen? Dan ben je bij Bouwvia.be aan het juiste adres. Wij bieden een overzicht van de beste aannemers op het gebied van tankreiniging en tanksanering. Het is van groot belang dat oude tanks die niet meer in gebruik zijn, gesaneerd worden. Een lekkage kan namelijk zorgen voor ernstige verontreiniging van de grond. Onze aannemers zijn gespecialiseerd in het neutraliseren van ondergrondse en bovengrondse tanks.

Het neutraliseren van ondergrondse tanks kan op twee manieren gebeuren: door het compleet uitgraven of opvullen ervan. Bij het uitgraven moet de tank volledig verwijderd worden en kan er eventueel een nieuwe tank geplaatst worden. Het opvullen van de tank gebeurt door middel van een speciaal vulmiddel. Dit vormt een beschermende laag aan de binnenkant van de tank, waardoor de tank geen vervuilende stoffen kan lekken. Dit is de meest milieuvriendelijke en kostenefficiënte manier om een tank te neutraliseren.

Bovengrondse tanks worden afgebroken door onze ervaren aannemers. Dit gebeurt op een veilige en professionele manier, zodat er geen schade aan je eigendom wordt toegebracht. De tanks worden in stukken gezaagd en afgevoerd. Het is belangrijk dat dit op een correcte manier gebeurt, zodat er geen residu achterblijft dat schadelijk kan zijn voor het milieu.

Naast het neutraliseren van tanks, is ook het reinigen ervan van groot belang. Onze aannemers zorgen ervoor dat de tanks volledig schoongemaakt worden, zodat er geen vervuilende stoffen achterblijven. Dit is vooral belangrijk bij tanks die lange tijd niet gebruikt zijn. Ook bij het verwijderen van een tank is het van belang dat deze eerst goed gereinigd wordt om eventuele vervuilende stoffen te verwijderen.

Onze aannemers zijn gespecialiseerd in verschillende soorten tanks, zoals mazouttanks, stookolietanks, gastanks en benzinetanks. Zij zorgen voor een professionele en veilige aanpak bij het neutraliseren, reinigen en verwijderen van deze tanks. Wij begrijpen dat het verwijderen of opvullen van een tank een grote beslissing kan zijn, daarom bieden wij een overzicht van de beste aannemers in deze branche. Zij kunnen je voorzien van advies en een offerte op maat.

Bij Bouwvia.be staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wij werken enkel met aannemers die voldoen aan onze strenge eisen en die beschikken over de nodige certificaten. Zo ben je verzekerd van een professionele en veilige aanpak bij het neutraliseren, reinigen en verwijderen van je tank.

Ben je op zoek naar een aannemer voor tankreiniging en tanksanering? Zoek niet verder en bekijk ons overzicht van aannemers op Bouwvia.be. Zij zorgen voor een efficiënte en milieuvriendelijke aanpak bij het neutraliseren, reinigen en verwijderen van verschillende soorten tanks. Neem contact op met een van onze geselecteerde aannemers voor meer informatie en een offerte op maat.

Er werd 1 resultaat gevonden
Sorteren op:
Gekozen filters:75km rond 9000×
Wis alle filters
Torhout - 74km
(1)
Items per pagina: