Isolatie

Dakisolatie

Dakisolatie

De voordelen van dakisolatie zijn zeer rendabel, wat resulteert in een heel snelle terugverdientijd. Naast een stijging van het wooncomfort zorgt het ook voor een serieuze een meerwaarde van je woning. Wie zijn zolder louter als stockageruimte gebruikt, kan opteren voor een zoldervloerisolatie.

Geluidsisolatie

Geluidsisolatie

Ongewenst lawaai kan heel storend zijn. Om je te beschermen tegen geluiden van buitenaf kan je geluidsisolatie plaatsen. Wil je de akoestiek in de ruimte verbeteren, dan kies je voor specifieke akoestische isolatie.

Muurisolatie

Muurisolatie

Veel warmte gaat verloren via de muren van je woning. Door je muren te isoleren, kan je serieus besparen op de energiefactuur en je wooncomfort verbeteren. Afhankelijk van de muuropbouw, zijn er verschillende methodes om muurisolatie aan te brengen. Dit kan via de binnen- of buitenzijde of via de spouwmuur. De overheid stimuleert muurisolatie door bepaalde subsidies.

Vloerisolatie

Vloerisolatie

Heb je last van koude voeten, dan is vloerisolatie een goede oplossing. Daarbovenop kan je flink besparen op je energiefactuur. Een vloer kan ofwel via de bovenzijde of onderzijde (kruipruimte) worden de geïsoleerd. Bij vloerverwarming wordt er steeds een vloerisolatie geplaatst.