Bouwmaterialen

Algemene bouwmaterialen

Algemene bouwmaterialen

Denk je aan bouwen of verbouwen? Makkelijker gezegd dan gedaan en vaak specialistenwerk. Maak de juiste keuze en laat je deskundig adviseren bij de keuze van je materialen.
Houthandels

Houthandels

Hout is een natuurlijk materiaal dat warmte uitstraalt. Op zoek naar eikenhouten planken, plaatmateriaal, een teak tafelblad voor in tuin, of eerder naar gedroogd haardhout? Een houthandel biedt diverse soorten hout aan. Men verzaagt en bewerkt deze veelal ook naar wens.
Metaalhandels

Metaalhandels

Een metaalhandel, ijzerhandel of schroothandel verwerkt allerlei metalen en ijzer op verschillende manieren. Je vindt er metalen platen, ijzeren balken, profielen, buizen, betonnetten, ... Bovendien kan je er ook terecht voor het nodige las-, zaag-, snij- en plooiwerk.
Natuursteenhandels

Natuursteenhandels

Op zoek naar blauwe hardsteen om de terrasvloer mee te leggen? Witte marmer om de badkamerwand mee te bekleden? Glanzend graniet als werkblad voor het keukeneiland? Elke natuursteen heeft een unieke look en kleurschakering. De expert in natuursteen zal je de nodige eigenschappen en onderhoudsvoorschriften van de diverse materialen toelichten.
Tegelhandels

Tegelhandels

Hou je van strak en modern? Of gaat je voorkeur uit naar een landelijke en rustieke vloer? Naast het esthetische aspect, is ook de onderhoudsvriendelijkheid van een tegel belangrijk. Tegelhandels of tegelbedrijven helpen je de juiste keuze maken.