Detailhandels

Audio en video

Audio en video

Ben je een muziekliefhebber en wil je optimaal geluid ervaren in één of meerdere ruimtes in je woning? Of wil je genieten van een film in je eigen thuisbioscoop? Een audio en hifi specialist zal je helpen bij de keuze en installatie van het systeem die het best bij jou past.

Badkamers

Badkamers

Een volledig ingerichte badkamer maakt tegenwoordig meer en meer deel uit van een gezonde levensstijl. Luxe en comfort, rust en ontspanning zijn dé ingrediënten van de moderne badkamer. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Binnenhuisinrichting

Binnenhuisinrichting

Op zoek naar een stijlvol meubelstuk of een betaalbare sofa om je interieur aan te kleden? Of liever een trendy woonaccessoire of een ander curiosum om de ruimte op te vrolijken? Je vindt vast je gading in één van de winkels voor binnenhuisinrichting.

CV en sanitair

CV en sanitair

Hou je van een stoere industriële badkamerstijl met zwart kraanwerk en een strakke inloopdouche? Of wil je van je badkamer een ontspannend wellnessoord maken? Hier vind je alles wat je nodig hebt voor je sanitaire voorzieningen en centrale verwarming.

Elektrisch materiaal

Elektrisch materiaal

Voor elektrische materialen en domotica kan je je gading vinden bij handelaars die gespecialiseerd zijn in elektriciteit. Leg de installatie zelf of laat je bijstaan met het nodige advies voor een correcte plaatsing van allerhande technieken.

Elektro en multimedia

Elektro en multimedia

Bij de keuze van al je elektrische toestellen kan je je laten leiden door energielabels, gebruiksgemak, prestatie,… Persoonlijk advies om een juiste afweging te maken is onmisbaar. Vraag zeker ook naar mogelijke levering aan huis en bijhorende installatie.

Keukens

Keukens

De keuken is het hart van het huis. Praktisch gebruik en gezelligheid zijn dé elementen om van je keuken een volwaardige woonruimte te maken. Tegenwoordig maakt men gebruik van 3D modellen om de inrichting te optimaliseren.

Tuincentra

Tuincentra

Een mooie tuin komt tot leven! Het is de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van een kleurrijk decor met heerlijk ruikende planten en bloemen. Heb jij ook liefde voor tuinieren? Dan kan je in het tuincentrum terecht voor advies en verscheidene benodigheden om de perfecte tuin te creëren.

Verf en behang

Verf en behang

Ga je een woonkamer schilderen of behangen? Met de juiste laag verf of behangpapier creëer je de nodige ruimtelijkheid of die gezellige sfeer waar je op zoek naar bent. Laat je deskundig adviseren om zo de juiste keuze te maken.

Verlichting

Verlichting

Ben je op zoek naar functionele verlichting, een indirecte sfeerlamp, verlichting om een bepaald object in de woonkamer te accentueren? Naast het creëren van de juiste stemming spelen functionaliteit en energiezuinigheid evenzeer een belangrijke rol bij de keuze van de juiste verlichting.