Bijgebouwen

Zoekterm

Locatie

255075100kmAlle
9000

Materiaal

Type

Bedrijfscriteria

Grootte bedrijf

Filters
Sorteren

Bijgebouwen in Gent

Op zoek naar een bijgebouw voor je tuin? Bij Bouwvia.be vind je een ruim aanbod aan aannemers die gespecialiseerd zijn in het bouwen van bijgebouwen. Of je nu op zoek bent naar een puur functioneel bijgebouw als tuinberging of garage, of juist een exclusief bijgebouw als hobbyruimte, mancave of poolhouse, bij Bouwvia.be ben je aan het juiste adres.

Onze bijgebouwen zijn verkrijgbaar in diverse types en kunnen helemaal naar jouw wensen ingericht worden. Denk bijvoorbeeld aan een blokhut voor extra opbergruimte in je tuin, een buitenkeuken om heerlijk te kunnen koken in de buitenlucht, een chalet als gezellige feestruimte, een guesthouse voor logés of een tuinberging voor al je tuingereedschap.

Bij Bouwvia.be streven we naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid in onze bijgebouwen. Onze aannemers werken enkel met hoogwaardige materialen en zorgen voor een perfecte afwerking. Zo geniet je jarenlang van je nieuwe bijgebouw!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bijgebouw? Neem dan snel een kijkje op onze categoriepagina voor bijgebouwen en ontdek het ruime aanbod aan aannemers. Gebruik de filteropties om een aannemer te vinden die voldoet aan jouw wensen en eisen. Wacht niet langer en creëer jouw ideale bijgebouw met Bouwvia.be!

Er werden 54 resultaten gevonden
Sorteren op:
Gekozen filters:75km rond 9000×
Wis alle filters
Gent - 4km
Destelbergen - 8km
Destelbergen - 9km
(13)
Merelbeke - 9km
(20)
Destelbergen - 12km
(2)
Melle - 13km
Lovendegem - 13km
(1)
Lievegem - 17km
Astene - 19km
Bassevelde - 21km
Lokeren - 21km
(4)
Lede - 21km
(1)
Items per pagina: