Energiezuinig bouwen

Zoekterm

Locatie

255075100kmAlle
9000

Type

Bedrijfscriteria

Grootte bedrijf

Filters
Sorteren

Energiezuinig bouwen in Gent

Welkom op Bouwvia.be, dé plek voor particulieren op zoek naar aannemers in diverse categorieën. In deze categorie, 'Energiezuinig bouwen', vindt u professionals die gespecialiseerd zijn in BEN (bijna energie neutraal) en passieve woningen. Deze innovatieve technieken maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen en zorgen voor een zeer lage energiefactuur.

Bij BEN-bouwen wordt er gestreefd naar een zo laag mogelijk energieverbruik. Dit wordt bereikt door een combinatie van een goede isolatie, ventilatie en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Niet alleen is BEN-bouwen goed voor het milieu, het is ook de toekomst. In Vlaanderen is het sinds kort zelfs de standaard bij alle nieuwe woningbouwprojecten.

Bent u nog niet vertrouwd met deze techniek? Geen probleem, de professionals op Bouwvia.be helpen u graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of u nu op zoek bent naar een aannemer voor nieuwbouw of renovatie, op Bouwvia.be vindt u gegarandeerd de juiste specialist voor uw project.

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle aannemers die gespecialiseerd zijn in energiezuinig bouwen. U kunt de lijst verder filteren op locatie, beoordelingen en andere criteria om zo de perfecte match te vinden voor uw specifieke wensen en behoeften.

Bij Bouwvia.be staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom hebben we alle aannemers op onze site zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op hun expertise en vakmanschap. Zo bent u verzekerd van een professionele service en een uitstekend resultaat.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Klik dan op de profielen van de aannemers en neem direct contact op via hun website of telefoonnummer. Bouwvia.be is slechts een platform om u in contact te brengen met de juiste professionals, wij verkopen zelf geen producten of diensten.

Kies voor energiezuinig bouwen en maak gebruik van de nieuwste technieken en materialen. Bespaar op uw energiefactuur en draag bij aan een beter milieu. Laat u adviseren door de experts op Bouwvia.be en maak uw droomwoning werkelijkheid.

Er werden 25 resultaten gevonden
Sorteren op:
Gekozen filters:75km rond 9000×
Wis alle filters
Gent - 4km
Gentbrugge - 6km
(8)
Lochristi - 11km
Lievegem - 17km
Laarne - 22km
Sint-Lievens-Ho... - 23km
Overmere - 24km
Ronse - 37km
Ronse - 38km
Pollare - 41km
(6)
Waregem - 45km
Lebbeke - 46km
Items per pagina: